Danish Crown lancerer nyt brand for krydsningskalve
Krydsningskalve har nu nået et antal, der gør, at der lanceres et nyt koncept under navnet Dansk Gastro Kalv. 23. jan 14:05 Skrevet af Landbrugsavisen.dk 0
Share article:
- Share via email
- Share to Facebook
- Share to Twitter
- Share to LinkedIn
- Print article
Mængden af krydsningskalve, som bliver leveret til Danish Crown Beef, har indtil nu været på et niveau, så det er gået ind under konceptet Dansk Kalv.
Kalvene, som ifølge Danish Crown er kendt for rigtig god spisekvalitet grundet deres krydsning med kødkvægsracer, har nu nået en mængde, der gør, at der lanceres et nyt koncept under navnet Dansk Gastro Kalv med kød fra krydsningskalve, oplyser Danish Crown Beef i en pressemeddelelse.
Konceptet lanceres i samarbejde med AB Catering, BC Catering og Inco, og det er et resultat af stigningen i mængden af krydsningskalve, oplyser Claus Hein, der er salgsdirektør ved Danish Crown Beef.
"I takt med at der kommer flere kalve ind, handler det om at differentiere koncepterne og dermed skabe mest mulig værdi i hele kæden.
Nu har vi nået et antal kalve, hvor vi kan lave et specifikt koncept for krydsningskalvene sammen med AB Catering, BC Catering og Inco. Det passer rigtig godt til deres målgruppe, fordi kødet har en kraftigere muskelfylde, rigtig god spisekvalitet, og sidst men ikke mindst er der en rigtig god historie," siger Claus Hein i meddelelsen.
Dyrevelfærd og dansk
Hos AB Catering, BC Catering og Inco er indkøbschef Jesper Bonderup også meget glad for, at det er lykkes at lave et samarbejde om Dansk Gastro Kalv.
Historien om kalvens liv, velfærd og spisekvalitet passer nemlig rigtig godt til det, som efterspørges af den professionelle forbruger, som storkøkkener, kantiner og restauranter.
"Der er stor fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og danskhed, og det er noget vi som grossist gerne vil bakke op om og tilbyde vores kunder.
Det vægter naturligvis tungt, at det netop er Danish Crown, der er samarbejdspartneren således, at vi som grossist er sikret den rette volume samtidig med at tilliden er i top i forhold til både produktionen og fødevaresikkerheden."